Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Uslu AK Parti'nin yeni A Takımına Giriyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Uslu AK Parti'nin yeni A Takımına Giriyor

Gündem

Yerel Seçimler'de Belediye Başakanı seçilen AK Parti Genel Başkan Yarcımcılarının yerine Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu getirileceği iddia edildi.

AK Parti'nin 2 genel başkan yardımcısından Menderes Türel "Antalya"da, Ahmet Edip Uğur da "Balıkesir"de Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışını kazandı.Eski Aile Bakanı ve AK Parti MKYK üyeliği süren Fatma Şahin de Gaziantep'ten Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmeyi başardı. Üç ismin belediye başkanı olması nedeniyle, Erdoğan'ın revizyon için gerekli adımı atması bekleniyor. 
MKYK'DAN A TAKIMI'NA İKİ İSİM

Akşam'ın haberine göre, AK Parti MKYK içinde daha önce bu görevleri üstlenmiş isimler bulunuyor.Türel'den önce Yerel Yönetimler Başkanı olan Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin bu göreve tekrar getirilebileceği belirtiliyor. Hatay'da küçük bir farkla geçilen Sadullah Ergin de adaylardan biri. Daha önce Mali ve İdari İşler Başkanlığı görevini yürüten MKYK üyesi Bülent Gedikli de adı revizyon için geçenler arasında. Ayrıca, Osman Can'dan Ömer Bolat'a, Zeynep Karahan Uslu'dan Nurettin Nebati'ye kadar çeşitli isimlerin de görev üstlenebileceği kaydediliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.