Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalılar Başbakana Osmanlıca Tablo Hediye Ettiler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalılar Başbakana Osmanlıca Tablo Hediye Ettiler

Gündem

Şanlıurfa’nın büyük şehir belediyesi olmasıyla kapatılan köylere hizmet götürme birliği personelleri komisyon kararınca büyük şehir belediyesi devredildi.


Köylere hizmet götürme birliği personellerini devir alan Büyükşehir belediyesi ihtiyaç fazlası olarak personelleri havuza gönderdi.

Bir süredir işsiz kalan Köylere Hizmet Götürme Birliği personellerinin mağduriyetlerinin giderilmesinden dolayı Şanlıurfa milletvekilleri ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerini Türk Bayrağı tablosu ile dile getirdiler.

Bir süredir Mağdur olan Köylere Hizmet Götürme Birliği personelleri mağduriyetinin giderilmesi ile Şanlıurfa milletvekillerine Dünyada sadece mısırda ve Birecik’te bulunan Kelaynak işlemeli tablo hediye ederken Grup Toplantısı sonrası Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na Osmanlıca yazılı Türk Bayrağını takdim ettiler.

Şanlıurfa’ya bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği personelleri adına Şanlıurfa Milletvekilleri ile birlikte Başbakana Tabloyu Takdim eden Birlik Personeli Müslüm Dalda; “aylardır mağdur edildik ama sonunda bizimde mağduriyetimiz giderildi. Mağduriyetimizin giderilmesinde başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e, Milletvekillerimize ve emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.” Diyerek el emeği göz nuru yapılan Osmanlıca işli Türk Bayrağını Başbakanımıza, Birecik’in simgesi olan Kelaynak figürü tablolarımızı ise Vekillerimize tüm arkadaşlarım adına takdim ederim dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.