Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalı miniklerden Afrin'deki Mehmetçiğe mektup
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalı miniklerden Afrin'deki Mehmetçiğe mektup

Gündem

Şanlıurfalı ilkokul öğrencileri Zeytin Dalı Operasyonunda görevli Mehmetçik’lere yazdıkları mektupları 20. Zırhlı Tugay Komutanlığına teslim etti.


Şanlıurfa’nın Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilkokul öğrencilerinin Zeytin Dalı Operasyonunda görev yapan Mehmetçiklerimize gönderilmek üzere yazdıkları mektuplar Halide Nusret Zorlutuna İlkokulu öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ile birlikte 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı KÖSEALİ ‘ye teslim edildi.
Tuğgeneral Köseali’nin makamında yapılan ziyarette Halide Nusret Zorlutuna İlkokulu 1. sınıf öğrencileri birkaç mektubu okuyunca duygusal anlar yaşandı. Haliliye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural “Millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde ilkokul çağındaki öğrencilerimizin gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinlik Afrin’deki kahraman askerlerimize büyük moral kaynağı olacaktır” dedi.
Tümgeneral Köseali ise mektupları en kısa sürede cephedeki askerlerimize göndereceğini belirterek öğrencilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.