Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalı mevsimlik işçi kız hayatını kaybetti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalı mevsimlik işçi kız hayatını kaybetti

Gündem

Şanlıurfa'dan mevsimlik işçi olarak çalışan ailesine yardım etmek için Antalya'ya gelen 7 yaşındaki kız çocuğu traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, olay Antalya'nın Çukurelma Mahallesi'nde meydana geldi.

Seradan çıktığı öğrenilen sürücü H.T, traktörüyle seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen bir nedenle aynı yönde kardeşiyle el ele yürüyen kıza çarptı. Traktör yol kenarındaki beton direğe çarparak durabildi. Ön ve arka tekerin üzerinden geçtiği 7 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine 112 sağlık ekibi ve güvenlik birimleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Fadime isimli 7 yaşındaki kızın hayatını kaybettiğini saptadı. Yapılan kontrollerin ardından Fadime’nin cenazesi morga kaldırıldı. Morgdan alınan Fadime daha sonrasında memleketi Şanlıurfa’da toprağa verildi.

Fadime’nin, ailesinin Elmalı'da mevsimlik işçi olarak çalıştığı ve kendisinin de 2 gün önce onlara yardım etmek için geldiği öğrenildi.(RHA AJANS)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.