Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalı Bekir vatandaşa 'inek' dedi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalı Bekir vatandaşa 'inek' dedi

Gündem

Sözcü yazarı Bekir Coşkun, Ankara'daki terör saldırısının sorumlusunun da Erdoğan olduğunu ima ederek, kendisine oy verenlere hakaret etti.

Daha önce de kullandığı skandal ifadelerle tepki toplayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret üstüne hakaret eden Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun, Ankara'da 95 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sorumlu olduğunu ima etti.

Erdoğan'a oy veren kitleye hakaret eden Coşkun, "O arkandaki inek gibi oy çoğunluğu anlasa da anlamasa da… Bizler nasıl ki kumpası hissettik, nasıl ki hırsızlığını erken anladık, nasıl ki hain açılımlarını baştan gördük… Nasıl ki bu günleri önceden söyledik… Bunu da görüyoruz… Bu sensin... Defol git " ifadelerini kullanarak bir kez daha haddini aştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.