Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalı Aile İçişleri Bakanlığına tazminat davası
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalı Aile İçişleri Bakanlığına tazminat davası

Gündem

Rasulayn'den gelen mermi ve havan topuyla hayatını kaybeden İdris Akgül ile Şükrü Kahraman'ın aileleri İçişleri Bakanlığına tazminat davası açtılar.

Suriye'nin Resulayn kentinden 26 Temmuz 2013 tarihinde Ceylanpınar’a havan topu mermisi atıldı. Olay anında mısır tarlasında çalışan Şükrü Kahraman hayatını kaybetti. 28 Ekim 2013 de ise İdris Akgül evinde uyurken havan topu mermisiyle hayatını kaybetti.


Rasulayn’den gelen mermi ve havan topuyla hayatını kaybeden İdris Akgül ile Şükrü Kahraman’ın aileleri İçişleri Bakanlığına tazminat davası açtılar.


Hayatını kaybedenlerin yakınları "Vatandaşların can güvenliğinin sağlanması için tampon bölge oluşturulması, şehrin insanlardan arındırılması, tahliyesi, naklinin gerçekleştirilmesi gerekirken hiç bir önlem alınmamıştır.” diyerek dava açtılar. (Mustafa Kaynak – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.