Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'dan bir heyet O şehidin kabrini ziyarete gitti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'dan bir heyet O şehidin kabrini ziyarete gitti

Gündem

 Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde siyasi parti, STK ve sendika temsilcilerinden oluşan bir heyet darbe girişimi sırasında darbeci askerler tarafından katledilen Astsubay Ömer Halisdemir’in Niğde’deki kabrini ziyaret etti.

Siverek’ten bir heyet Halisdemir’in kabrini ziyaret etti Siverek’te, sivil toplum kuruluşları, sendika temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve müftülük çalışanlarından oluşan 45 kişilik bir heyet, Astsubay Ömer Halisdemir'in, Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesindeki baba evini ziyaret ederek, aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Siverek Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüs ile Çukurkuyu Beldesine gelen heyet, ilk olarak Astsubay Halisdemir’in baba evini ziyaret etti. Ziyaret sırasında baba Hasan Hüseyin Halisdemir ve Çukurkuyu Belde Başkanı İleri Koçak ile görüşen heyet, ardından Belde mezarlığındaki Astsubay Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Heyet, kabir ziyareti sırasında Astsubay Halisdemir için Yasin-i Şerif okuyarak dua etti. Heyet ziyaretlerinin ardından Siverek’e geri döndü. (Abdurahman Uğurlu- İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.