Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'daki üçüz bebekler maaşa bağlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'daki üçüz bebekler maaşa bağlandı

Gündem

Üçüz bebekleri olduktan sonra işten çıkartılan ve bebeklerine bakmakta güçlük çeken Beştaş çiftine Şanlıurfa Valiliği sahip çıktı.

Yerel medyada "Üçüz çocukları oldu mama alacak paraları yok" başlığıyla çıkan haberlerin ardından Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün talimatıyla; Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü inceleme başlattı.
 
Konuyla alakalı sosyal inceleme başlatan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Beştaş ailesine sosyal ekonomik destek bağlandı. Bu zor zamanlarında devletin yanlarında olduğunu bilmenin kendilerini iyi hissettirdiğini ifade eden Baba İsmail Beştaş, "Başta Valimiz İzzettin Küçük ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz olmak üzere duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İsmail ve Serap Beştaş çiftinin evliliklerinin üçüncü yılında üçüz çocukları olmuş, baba İsmail Beştaş bronşit tehlikesi geçiren çocuklarının tedavisi için sık sık izin aldığı gerekçesiyle işten çıkartılmış ve maddi yetersizlik nedeniyle çocuklarına bakmakta güçlük çekiyordu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.