Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'daki Metruk evler tinercilerin mekanı haline geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'daki Metruk evler tinercilerin mekanı haline geldi

Gündem

Şanlıurfa Harran Kapı Caddesi, Kale Arkası ve Tepe mahallesindeki yıkılmayı bekleyen metruk evler, tinercilerin mekanı haline geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yapılacak olan 763 proje arasında bulunan “Urfa Kalesi Ve Kale Eteği Turizme Kazandırma Projesi” kapsamında bölgede bulunan evler bu amaçla boşatıldı. Boşaltılan bu evler şimdi tinercilerin mekanı haline geldi.


Gece tinercilerin kaldığı yer haline gelen bu metruk evlerden dolayı, Tepe mahallesinde oturan mahalle sakinleri, bu durumdan oldukça rahatsız olduklarını belirttiler.

Mahallede berberlik yapan Ali B. Adlı vatandaş, “Bu metruk evlerde kalan tinerciler etrafa rahatsızlık veriyorlar. Bununla beraber bu evlerde esrar içiliyor ve satışı da yapılıyor. Biz polisi aradık, polis geldi. Bu evlere baskın yaptığı hald,e polislerin gitmesinden sonra tekrar bu metruk evler tinercilerle doldu.” dedi.
 

Gece saatlerinde bu evlerin yanından geçmekten korkan mahalle sakinleri, biran önce bu evlerin yıkılıp projede belirtilen şekle dönüştürülmesini istiyor.(Mustafa GÜL-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.