Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’da Yönetici Asistanlığı Kursu!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’da Yönetici Asistanlığı Kursu!

Gündem

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi açtığı kurslara yenisini ekleyerek Yönetici asistanlığı kursu açıyor.

Halen Türkiye’ de 165 Gençlik Merkezi arasında 26 kursla birici sırada bulunan Yenişehir gençlik Merkezi, açacağı Yönetici asistanlığı kursu sonunda katılımcılara Milli Eğitim onaylı sertifika verecek. İş hayatına atılan gençlere bir nevi referans olacak sertifikalı kursa halkın yoğun ilgisi bekleniyor.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ: “Gençlik Merkezlerinin asıl amacı gençlere ve fikirlerine değer vermek, onlara gerektiğinde rehber olmak ve İlgi alanlarına göre yönlendirmek. Bu kurs ta onlardan biri. Bu kurslarda bize her türlü desteği veren Halk Eğitimi Merkezi yönetimine teşekkür ediyorum.“ dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü Ertuğrul YILDIZ ‘ da :”Gençlik Merkezlerimiz gençler adına güzel ve faydalı işler yapıyor. Yönetici asistanlığı güzel düşünülmüş bir kurs.Bu kurs sonunda sertifika alacak gençler iş hayatına atıldıklarında önemli ölçüde onlara yarar sağlayacak. Diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.