Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’da YKS Sınavı Öncesi Okullar Dezenfekte Ediliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’da YKS Sınavı Öncesi Okullar Dezenfekte Ediliyor

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi kent genelindeki tüm okullarda dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi, bir yandan kent genelinde toplu taşıma araçlarında, duraklarda, kamu kurum ve kuruluşlar, vatandaşların yoğunlukla kullandığı alanlarda, meydanlarda ve bir çok noktada dezenfekte çalışmaları yürütürken 27-28 Haziran’da yapılacak olan Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavı öncesi tüm okullarda dezenfekte çalışmaları yapıldı. 

Okullarda hijyen ve dezenfektan çalışmaları tamamlanan okul yöneticileri "Çocuklarımıza sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınavlarına girmeleri bizleri çok mutlu etti. Bizlere ve çocuklarımıza bu imkanları sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyoruz." İfadelerini kullandılar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.