Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Sokak ve Caddeler Boşaldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Sokak ve Caddeler Boşaldı

Gündem

Şanlıurfa’da Ramazan ayının başlamasıyla 43 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle vatandaşlar zorunlu olmadıkça sokağa çıkmıyor.

RAMAZAN ayının başlamasıyla Şanlıurfa'da hava sıcaklığının 40-45 dereceyi bulması yaşam olumsuz yönde etkiledi. Kentin ana caddeleri ve sokaklarında az sayıda kişiye rastlanırken, dışarıya çıkanlar da serinlemek için gölge olan yerleri tercih etti.
SICAKLIKLAR DÜŞMEYECEK

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Şanlıurfa’da önümüzdeki 1 hafta boyunca sıcaklıklar 40 derecenin altına düşmeyecek. Ramazan ayının başlamasıyla sıcaklardan daha çok bunalan vatandaşların sıcaklar için önlem alması gerekiyor.Uzmanlara göre, mecbur kalmadıkça öğle saatlerinde yaşlı ve çocukların sokağa çıkmamak gerekiyor.Vatandaşlar sokağa özellikle öğle saatlerinde çıkmazken, kentte yayaların yanı sıra arabaların da trafiğe fazla çıkmadığı görüldü.

CAMİLERE AKIN ETTİLER


Şanlıurfa'da aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, çareyi camilerde serinlemekte buldu. Aşırı sıcaklardan etkilenen vatandaşlar, klimalar nedeniyle serin olan camilerde serinlemeye çalıştı. Öğle saatlerinde camiye gelen çok sayıda vatandaş, ibadetini yaptıktan sonra caminin serin ortamında uyuyarak iftar saatini beklemeye başladı.

Ramazan’da camide serinlemeye çalıştıklarını ifade eden esnaf Mahmut Yaprak, ’’Havlar aşırı sıcak ve oruçlu olunca mecburen serin yerlere sığınmaya çalışıyoruz’’ dedi.

Şanlıurfaolay


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.