Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’da Mazlum Müslümanlar için Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’da Mazlum Müslümanlar için Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı VİDEO

Gündem

Şanlıurfa’da Filistin, Mısır, Libya, Suriye, Bangladeş, Arakan ve Gazze’de hayatını kaybedenler için balıklıgöl’de gıyabi namazı kılındı.


Şanlıurfa’da Filistin, Mısır, Libya, Suriye, Bangladeş, Arakan ve Gazze’de hayatını kaybedenler için balıklıgöl’de gıyabi namazı kılındı.

Dergah camisinin platosunda gıyabi namazı kıldırtırın Anadolu gençlik derneği namazdan sonra basın açıklamasında bulundu. Basın açıklaması yapan Anadolu gençlik derneğin üyesi Halil Atlı “ insan olarak üzerimizde eksik edememeğimiz sorumluklarımız vardır. Bugün İsrail yine gazze’yi bombalıyorsa, Lübnan’da bir patlama çok sayıda insan yaşamını yitiriyorsa, Irak’ta bombalı saldırılar rutine bağlamışsa, Suriye’de masum insanların kanı dökülmeye devam ediyorsa, Yemen’de şiddet olayları yaşanıyorsa, Somali’de belirsizlik devam ediyorsa incir çekirdeği doldurmayan meseleleri gündeme yapmak elbette bu olayların güçlerin işlerine yaramaktadır.

Her 6 saniyede bir çocuğun açlık nedeniyle öldüğü, her 4 saniyede bir kişinin mülteci durumuna düştüğü bir gezegende Müslümanların en önemli gündemi insanların yaşam, mülkiyet, inanç, nesil ve akıl emniyetlerinin tesis edilmesi olmalıdır. Yeryüzünü ifsat ederek hükümranlık peşinde koşan zorbalara karşı tüm insanlığın birlikte hareket etmesi gerekmektedir."

Dedi daha sonra basın açıklamasını yaptıktan sonra grup sesiz bir şekilde dağıldı.

 

Urfahaber24


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.