Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Giydiği Kıyafet Dünya Gündeminde!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Giydiği Kıyafet Dünya Gündeminde!

Gündem

İran gazetesi Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa Akçakalede giydiği bu kıyafetle çekilmiş fotoğraftan yola çıkarak, Erdoğan'ı Osmanlı’yı yeniden canlandırmak istediğini yazdı.

İran gazetesi "Erdoğan Osmanlı’yı canlandırmak için Arap kıyafetleri giydi" başlığıyla kullandığı haberinde Türkiye'yi Ortadoğu'yu Osmanlı'ya çevirmek istemekle suçladı.

Haberde "Türk Başbakanı, Türkiye’nin güneydoğusundaki Suriye mülteci kampını ziyaret ederken yeni bir taktik geliştirdi. Mültecilerin karşısına, alışılmışın tersine, resmi kıyafetinin yerine Arap kıyafetleriyle çıktı. Yeni doğum yapan bir mültecinin evini ziyaret ederken üzerinde Suudi Arabistanlı vahabilerin kıyafetleri vardı. Osmanlı’yı canlandırmaya kararlı olan Erdoğan görünüşe göre bu kez Arap giysileri giyme taktiği geliştirdi" denildi.

Kaynak: Rotahaber


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.