Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da girdiği baraj gölünde boğuldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da girdiği baraj gölünde boğuldu

Gündem

Hilvan'da serinlemek için girdiği baraj gölünde akıntıya kapılan liseli genç boğularak yaşamını yitirdi.




Hilvan'da serinlemek için girdiği baraj gölünde akıntıya kapılan lise 2’inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki İbrahim Halil Saçan boğularak yaşamını yitirdi.

Dün öğle saatlerinde 4 arkadaşlarıyla birlikte Gürgür mahallesine gidip yüzmek için baraj gölüne giren İbrahim Halil Saçan akıntıya kapıldığı gölde boğularak hayatını kaybetti.

İddialara göre yüzmek için arkadaşlarından biraz uzaklaşarak suya açılan Saçan bir anda gözlerden kaybolması sonrası paniğe kapılan arkadaşları telefon ile Jandarmayı aradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve su altı polis ekipleri kısa bir süre sonra Saçan’ın cansız bedenini kıyıya çıkardı.

Ailenin tek erkek çocuğu olan İbrahim Halil Saçan’ın yakınları ve ailesini sinir krizleri geçirirken, Saçan’ın cenazesi otopsi için Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Saçan’ın cenazesinin ölüm nedeninin belirlenmesi için, cenazesi Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastanesine gönderildiği belirtildi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.