Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’da Engelliler İçin Özel Yüzme Havuzu Yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’da Engelliler İçin Özel Yüzme Havuzu Yapıldı

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik dizayn edilen yüzme havuzu yoğun ilgi görüyor. Asansörle birlikte tüm detayları düşünülerek yapılan havuz, engelli vatandaşlar için yüzme öğrenme olanağı da sağlıyor. 


Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında toplumun her kesimine yönelik projeler üreten Büyükşehir Belediyesi, yaptığı hizmet ile bölgenin ilklerini yapmaya devam ediyor.
Türkiye’nin en büyük Engelli Koordinasyon Merkezlerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezinde engelli vatandaşlar için özel dizayn edilen havuz bölgede tek olma özelliği taşıyor. Hafta içi 17.00 - 23.00 saatleri arasında engelli vatandaşlar için havuzda asansör sistemi bulunurken; havuz, verilen basınçlı su ile fizik tedavi özelliği sunuluyor. 
Engelli vatandaşların el becerisi, spor ve bir çok farklı olanağın sağlandığı Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezinde, engelli vatandaşların sosyalleşmesi adına bir çok çalışma sürdürülüyor. 
Verilen hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz bizleri unutmadı, Engelli Koordinasyon merkezinde çok çeşitli etkinlikler ve spor yapıyoruz. Günlerimiz burada çok güzel geçiyor” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.