Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da ekipler buzlanmaya karşı alarmda
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da ekipler buzlanmaya karşı alarmda

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa merkez ve ilçelerde olası kar yağışı ve buzlanmada oluşabilecek tehlikelerin önüne geçmek için gece boyunca ekipler nöbet tuttu.

 

Dün gece beklenen kar yağışı ve buzlanma tehlikesine karşı kar küreme ve iş makineleriyle Büyükşehir ekipleri, gece boyunca teyakkuz halindeydi.

Vatandaşların can ve mal güvenliği için gece boyunca nöbet tutan ekipler, kar ve buzlanmanın yaşandığı bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmaları yaptı.

Kentin ana arterlerinde ve işlek caddelerinde gece gündüz mesai sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yaşanabilecek kar yağışı öncesi, iş makineleri ve tuzlama araçlarıyla Şanlıurfa- Gaziantep karayolu TOKİ bölgesi, Maşuk-TOKİ bölgesi, Karaköprü- Diyarbakır Karayolunda, Sırrın- Mardin karayolunda ve kentin bir çok noktasında hazır bekledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.