Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Valiliği Yeni Düzenlemeye Gitti! Artık Düğünlerde Yasak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Valiliği Yeni Düzenlemeye Gitti! Artık Düğünlerde Yasak

Gündem

Son günlerde Şanlıurfa'da hızla artan vakaların kaynağı olarak gösterilen gerekçelerinden birisi olan Düğün, nikâh, nişan vb. organizasyonlar ile yeni düzenlemeler yapıldı.

Şanlıurfa Valiliği hızla artan vaka sayıları sonrasında özellikle düğün merasimlerinde uyulmayan sosyal mesafe kuralı sonrasında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla bir dizi önlem almak için kararlar aldı.

Şanlıurfa İl Hıfzıssıhha Kararı ile bugünden itibaren Düğün, nikâh, nişan vb. organizasyonları 3 saat ile sınırlandırıldı. bu merasimlerde verilen ve yemek ikramı da yasaklandı.
Yine pandemi sürecinde bulaş riski olması nedeniyle kurul tarafından Toplu bayramlaşma programları ve yemek organizasyonlarının da yasaklandığı açıkladı. 
Şanlıurfa Valiliği ayrıca Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı ile ilgili kolluk kuvvetlerince denetimlerin sıklaştırılma kararı aldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.