Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Merkez İlçe Kaymakamlıkların Yerleri Belirlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Merkez İlçe Kaymakamlıkların Yerleri Belirlendi

Gündem

Şanlıurfa Valiliği yeni kurulan ilçelerin kaymakamlıklarının konuşlanacağı binaların hangisi olduğunu açıkladı.


Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şanlıurfa valiliği şu bilgilere yer verdi; “Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasının ardından ardından Valiliğimizce bir Vali Yardımcımız Başkanlığında bir komisyon oluşturulmuş olup, bu komisyon çalışmalarına aylardır devam etmektedir.
Bu kapsamda kurulan yeni ilçelerden Karaköprü Kaymakalığı için Karaköprü’de bulunan Tarım Reformu binasının üst katında, Eyübiye Kaymakamlığımız için Eyübiye’de bulunan Hacıbozanoğlu ve Gazi Teknik Lisesi arasında bulunan Anaokulunu Kaymakamlığa dönüştürmek üzere tadilat çalışmaları devam etmektedir. Haliliye Kaymakamlığı için ise, mevcut Müze Müdürlüğümüzün, Haleplibahçe’de yeni yapılan binasına taşınmasıyla birlikte tadilat çalışmaları burada da önümüzdeki aylarda başlayacaktır. Uzun vadede de Hükümet konakları için yer tahsisleri yapılmaya devam etmektedir.
Ayrıca merkez ilçe belediyeleriyle ilgili olarak da Valiliğimizce kurulan Devir Tasfiye Paylaştırma komisyonu tarafından özel İdare ve mevcut binalardan tahsisler yapılmak üzere çalışmalar yürütülmekte olup bu konuda da alternatifler mevcuttur”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.