Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Jandarma Komutanı Dursun'dan veda ziyareti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Jandarma Komutanı Dursun'dan veda ziyareti

Gündem

Şanlıurfa İl Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Şanlıurfa İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz’u ziyaret ederek vedalaştı.



Tayini Konya İl Alay Komutanlığı’na çıkan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, kentte veda ziyaretlerine devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek veda eden Albay Dursun, bu kapsamda Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavuz, “Peygamberler Şehrinden Mevlana şehrine tayin olan güzel insan Alay Komutanımız Sayın Albay Emin Dursun, Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar için çok özel bir yer teşkil ediyor. Albayımız kısa süre içerisinde Şanlıurfa’nın, örf, gelenek ve göreneklerine uyum sağlayan, Şanlıurfa’ya çok önemli hizmetlerde bulunan ve Urfalılarda özel bir sevgi oluşturan birisidir. Şanlıurfa’da çok güzel hizmetlerde bulundu ve herkese eşit mesafede durmaya çalıştı. Yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde üstün başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin” dedi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ise, kendisinin Şanlıurfalıların yanında özel bir yeri olduğunu belirterek, “Buradan giderken belki makamımı bırakıyorum ama güzel dostluklarla ayrılıyorum. Şanlıurfa’yı hiçbir zaman unutmayacağım. Fırsat bulduğum zamanlarda da sık sık ziyaretlere gelip, dostlarımızla görüşme imkanı bulacağız” diye ifade etti.

Bu arada Albay Emin Dursun’un yerine, Edirne İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selman Kömürcü atanmıştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.