Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa İçin Flaş Atama! İlk Kez Böyle Bir Atama Yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa İçin Flaş Atama! İlk Kez Böyle Bir Atama Yapıldı

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Jandarma Genel Komutanlığında atama ve terfi kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Yeni atama ile Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına ilk kez general rütbesi ile atama gerçekleştirildi.

 Resmi gazetede yayınlanan yeni atama kararıyla Şanlıurfa il Jandarma Komutanlığına Denizli il Jandarma komutanı Metin Düz Atandı.

Bu yıl yapılan Yüksek Askeri Şura Toplantılarının ardından albay rütbesindeyken Tüğgenerallığa terfi eden Metin Düz Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına atandığına dair karar resmi gazetenin bugünkü sayısında yayınlandı.

Ayrıca Yirmi sekiz ile yeni jandarma komutanı atandı, Dört tümgeneral ve 24 albay emekli edildi. Bir tuğgeneral tümgeneralliğe terfi etti. Beş albay general rütbesine yükseltildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan kararlara göre, 5 albay tuğgeneralliğe, bir tuğgeneral tümgeneralliğe terfi ettirildi, 4 general ve 24 albay emekliliğe sevk edildi. 21 general yeni görevine atandı, 28'i albay olmak üzere 35 il jandarma komutanının görev yerleri değiştirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Tümgeneral Halis Zafer Koç Jandarma Genel Komutan yardımcılığına atandı.

Van Asayiş Kolordu Komutanlığına Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu atanırken Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına ilk kez general rütbesi ile atama gerçekleştirildi.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI AİAİM İSİM ATAMA LİSTESİ.pdf


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.