Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'daki Bediüzzaman Mevlidine Covid-19 Darbesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'daki Bediüzzaman Mevlidine Covid-19 Darbesi

Gündem

Her yıl Kadir Gecesinden bir gün önce Türkiye geneli binlerce kişinin katılımıyla Şanlıurfa'da düzenlenen Bediüzzaman Said Nursi mevlid'i bu yıl covir-19 pandemisi nedeniyle uygulanan kısıtlamalardan dolayı online yapılacak.

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin 1960 yılında Urfa'da vefat etmesinden sonra her yıl geleneksel olarak düzenlenen Şanlıurfa Bediüzzaman Mevlidi bu yıl pandemi koşullarından dolayı online olarak düzenlenecek. 

‌Bediüzzaman Vakfı ve Şanlıurfa Yeniasya Tensilciliği tarafından başta Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (asm) ve bütün peygamberler, sahabeler, evliyalar olmak üzere vefatının 61. yılı münasebetiyle Bediüzzaman Said Nursi ve şehitlerimizin ruhlarına bağışlanmak üzere mevlid-i şerif düzenlenecek.

Her Ramazan ayında Kadir gecesinden bir gece önce tertip edilen Mevlid, 7 Mayıs 2021 Cuma saat 22:00 da YouTube.com "YENİASYA ŞANLIURFA" kanalında canlı olarak yayınlanacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.