Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
URFA'DA YAZ KONSERLERİ DEVAM EDİYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

URFA'DA YAZ KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Yaz Akşamları Etkinlikleri' vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Halilliye ilçesi Rabia Meydanı’nda Urfa Ahengi  Grup Dergah gerçekleştirdiği ilahi konseri ile gelen konuklara güzel bir gece yaşattı.

Sosyal Belediyecilik ilkesi kapsamında birçok proje hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, başlattığı Yaz Akşamları Etkinleri kapsamında her hafta açık hava sineması, yaz sıra gecesi ve ilahi konserleri düzenliyor. Bu kapsamda Halilliye ilçesi Rabia Meydanı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Urfa Ahengi Grup Dergah İlahi Grubu sahne aldı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iki saatlik ilahi konseri yoğun bir beğeni alırken ilahilere gelen konuklar da eşlik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.