Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da baharın habercisi badem ağaçları çiçek açtı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da baharın habercisi badem ağaçları çiçek açtı

Gündem

Şanlıurfa'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle badem ağaçları çiçek açtı baharın habercisi olan badem ağaçlarının erken çiçek açması verim kaybına neden olacağı söyleniyor.

Şanlıurfa'da erken açan badem ağaçları Baharı müjdelerken önümüzdeki hafta havaların soğumaya başlayacağım ondan dolayı verim kaybına neden olmasından endişe ediliyor.

Bugün şubat ayının 15'inden önce badem maaşlarının açması Bahar bekleyenler sevdirirken çiftçileri endişelendiriyor. meteorolojiden yapılan uyarılara göre önümüzdeki haftadan itibaren Türkiye'nin bir çok ili gibi Şanlıurfa'da da soğuk ve yağışlı havanın etkili olması bekleniyor olası Ayaz durumunda çiçek açan badem ağaçlarının çiçeklerin tamamını koruyacağı endişesi taşıyan çiftçiler böyle bir durumun büyük bir verim kaybına neden olacağından endişe ediyoruz dediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.