Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Azılı Hırsız Düzenlenen Operasyonla Gözaltına alındı!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Azılı Hırsız Düzenlenen Operasyonla Gözaltına alındı!

Gündem

Şanlıurfa'da Hırsızlık suçundan “15 Yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.K. isimli şahıs düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. C.K'nin deposunda yapılan aramada “ Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık” olaylarında çalınan başta güneş panelleri ve trafo ile trafolara ait kablolar ele geçirildi.

JASAT Hırsızlara Nefes Aldırmadı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığının dedektifleri JASAT, Hilvan ve Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı personelince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Şanlıurfa İli Haliliye İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesinde saklandığı bilgisi bulunan ve hakkında Hırsızlık suçundan “15 Yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.K. isimli şahıs yakalanmıştır. 
Şahsın deposunda yapılan adli arama neticesinde; Şanlıurfa ve Gaziantep illerinde meydana gelen “ Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık” olaylarında çalınan başta güneş panelleri ve trafo ile trafolara ait kablo olmak üzere (77) parça muhtelif tarım aletine el konularak 16 faili meçhul aydınlatılmış ve çalınan eşyalar mağdurlara teslim edilmiştir.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.