Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da akaryakıt istasyonunda yangın çıktı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da akaryakıt istasyonunda yangın çıktı

Gündem

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda yangın, meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.


Şanlıurfa Mardin yolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda sabah saatlerinde yangın çıktı.

Alevlerin yükseldiği akaryakıt istasyonunda korku dolu anlar yaşandı. Yangın halen devam ediyor. Çalışanlar yangın söndürme tüpleriyle yangını söndürmek içinmüdahale ediyor. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor. Yangında pompa istasyonu alevlere teslim olurken çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı.

İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak yangını büyümeden söndürdü.AFAD Şanlıurfa İl Müdürü Mahmut Sönmez, gazetecilere, ilk belirlemelere göre yangının elektrik akımının gidip gelmesinden kaynaklı olduğunu belirlediklerini söyledi.

İtfaiye ekiplerinin hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını büyümeden söndürdüklerini aktaran Sönmez, "AFAD olarak bizler de olay yerine geldik. Çok şükür bir sıkıntı yaşanmadı. İtfaiye ekiplerimize yerinde ve zamanındaki müdahalesinden dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu.


(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.