Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Ailevi sorunları Olan Genç İntihara Kalkıştı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Ailevi sorunları Olan Genç İntihara Kalkıştı

Gündem

Şanlıurfa'da ailevi sorunları olduğu iddia edilen bir kişi Halili ve eyyübiye ilçelerinin kesitiği nokta olan Hızmalı köprüye çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Hızmalı'da yine intihar girişimi
Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Hızmalı mahallesi'nde bulunan Hızmalı Köprüsüne çıkan ve ismi öğrenilemeyen bir erkek henüz bilinmeyen bir nedenle kendisini köprüde intihar girişiminde bulundu.
Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Hızmalı mahallesi'nde bulunan Hızmalı Köprüsüne çıkan ve ismi öğrenilemeyen bir erkek henüz bilinmeyen bir nedenle kendisini köprüde intihar girişiminde bulundu.Çevredekilerin Haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yapılan yaralıyı Ambulansla hastaneye kaldırdı.

Tarihi Hızmalı köprüsünde 25 - 30 yaşlarında bir genç korkuluklara oturarak intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların olayı fark ederek polisi aramalarının ardından köprü giriş çıkışlara kapatıldı ve kanal zemininde hava yastığı şişirildi. Polisin ikna çabaları sonucu intihar girişiminden vazgeçen gencin iddiaya göre ailevi sorunlar yaşadığı öğrenildi. Genncin intihar girişiminin ardından herhangi bir sağlık sorununun olup olmadığının anlaşılması için gözetim altında tutuldu.

(RHA AJANS/RHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.