Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
URFA BELEDİYESİ ÇEVREYİ KORUYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

URFA BELEDİYESİ ÇEVREYİ KORUYOR

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ev ve iş yerlerindeki atık yağları toplayarak geri dönüşümüne gönderiyor. Büyükşehir bunu gerçekleştirerek doğaya ve çevreye zarar vermesini engelliyor.



Atık yağların çevreye verdiği zararın önlenmesi, kanalizasyon sistemlerinin tıkanması, yer altı sularının kirlenmesi ve atık yağların arıtma tesisi maliyetlerini artırması gibi faktörlerin oluşumunun engellenmesi hedeflenen Büyükşehir Belediyesi, kafeler, lokanta, okul, yemekhaneler, yemek fabrikaları, tatlıcılar, vs yerlerden tek tek gezilerek bilgilendirmede bulunarak atık yağları topluyor.

Atık yağların suya, kanalizasyona dökülmeden toplanması ve halkın bilinçlenmesi amacıyla atık yağlarını teslim etmek isteyen vatandaşların Alo 153 Büyükşehir Belediyesi cağrı merkezini aramaları gerekiyor.

Öte yandan şehri estetik bir görünüme kazandırmak için vatandaşların yoğunlukla kullandığı büyük caddelerde görüntü kirliliğini oluşturan afişleri toplayan Büyükşehir Belediyesi, ana caddelerde ve sokaklarda bulunan panoları Şanlıurfaspor rengine boyayarak çevreye güzel bir görünüm kazandırıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.