Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Üniversiteliler İçin Yetenek Kapısı Açıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Üniversiteliler İçin Yetenek Kapısı Açıldı

Gündem

Üniversiteden mezun olan ve ya mezun olabilecek durumda olanların yeteneklerine göre iş bulmalarını sağlamak amacıyla "Yetenek Kapısı" adıyla web sitesi kuruldu.

Üniversite öğrencilerinin yeteneklerine göre profil oluşturarak iş aradığı platformda işverenler içinde kayıt olarak işlerine göre eleman bulmalarını sağlıyor.

öğrencilerin yeteneklerine göre iş ve staj ilanlarından faydalanmalarını sağlayacak olan "Yetenek Kapısı" ile ilgili öğrencilerine çağrıda bulunan Harran Üniversitesi, "öğrencilerimiz ve mezunlarımıza daha etkin kariyer hizmeti sağlamada büyük destek vereceğine inanıyoruz" denildi.

Üniversitenin resmi web sayfasından konu ile ilgili olarak yayınlanan duyuruda şunlar belirtildi:

Değerli Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız,

Kariyer Merkezleri’nin ihtiyaçlarına göre hazırlanan “Yetenek Kapısı” platformu öğrencilerimizin / mezunlarımızın ve işverenlerin zamandan ve mekândan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerini sağlamaktadır. Öğrencilerimiz ve mezunlarımız, “Yetenek Kapısı”nda profil oluşturarak, kariyer merkezimiz tarafından yönetilecek kariyer ağına adım atabilecek, oluşturulan profil aracılığıyla, kariyer fuarları, etkinlikler, iş-staj ilanları ve eğitimlere ulaşabileceklerdir. Yetenek Kapısı’nın, öğrencilerimiz ve mezunlarımıza daha etkin kariyer hizmeti sağlamada büyük destek vereceğine inanıyoruz. Aşağıda yer alan "Kayıt Olun" butonuna tıklayarak "Öğrenci Kaydı" girişinden kayıtlarınızı yapabilirsiniz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.