Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ülkücüler Urfa'da aşure dağıttı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ülkücüler Urfa'da aşure dağıttı

Gündem

Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, geleneksel Muharrem ayı aşure ikramı programı çerçevesinde, Şanlıurfalı vatandaşlara aşure dağıttı.

Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın Muharrem ayında gerçekleştirdiği aşure ikramı programı kapsamında, bu Yıl Haşimiye Meydanı'nda Şanlıurfa halkına aşure dağıtıldı.

Halk tarafından yoğun ilgi gösterilen aşure dağıtımında, vatandaşlar ikram edilen aşurelerden alabilmek için sıraya girdi. "Muharrem Ayınız Mübarek Olsun" afişi altında binlerce Şanlıurfalıya aşure ikram edilirken, konuyla ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Özkutlu, "Aşure Yüzyıllardır Anadolu’da insanların birbirini kucaklamalarına vesile olmuştur. Ülkü ocakları olarak her zamanki gibi, herkesimi kucaklayıcı ve birleştirici bir rol oynamayı kendimize vazife edindik. Bu sebeple bu mübarek günde, Aşure ikramını yaptık, katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.