Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Twitter ve Facebook'a erişim engellendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Twitter ve Facebook'a erişim engellendi

Gündem

Farklı illerde yaşanan protestolar ve çıkan olayların ardından birçok yerde kullanıcılar, Twitter ve Facebook'a erişmede sıkıntı yaşadı.

Akşam saatlerinden itibaren birçok il ve ilçede PKK'ye yönelik olarak yapılan protesto eylemlerinde olaylar çıktı. Bazı yerlerde HDP binalarına saldırıların yaşandığı olaylarda Twitter ve Facebook'a erişmede sıkıntı yaşadı.

Twitter ve Facebook'a girmeye çalışan kullanıcılar ya giremediler ya da yavaşlamadan dolayı zorluk yaşadılar. Kimi kullanıcılar ise VPN gibi araçlarla sosyal medyayı kullanmaya çalıştı.

Sosyal medyaya yönelik erişim sıkıntısı kimi yerlerde devam ederken konuyla ilgili alınan resmi bir yasak kararı olmadığı gibi herhangi bir açıklamada yapılmadı.

Öte yandan çatışmaların başladığı Temmuz ayından bu yana çatışma ve olayların yaşandığı bölgelerde zaman zaman Twitter ve Facebook'a erişim engellendi.

Çatışmaların yaşandığı kimi yerlerde ise PKK'nin GSM şirketlerine ait istasyonlara yönelik saldırılarından dolayı internete erişim kesilirken telefon şebekesi de çökmüş durumda.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.