Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Türk gazeteciler İran'ın kontrolünde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Türk gazeteciler İran'ın kontrolünde

Gündem

Suriye'deki gelişmeleri takip etmek üzere İdlib şehrinde kaybolan daha sonra da Suriye istihbarat örgütlerinin eline geçtiği anlaşılan iki Türk gazeteci Adem Özköse ve Hamit Coşkun'un İran'ın kontrolünde olduğu öğrenildi.

İki haftadan bu yana serbest bırakılmaları için temaslar yürütülen Adem Özköse ve Hamit Coşkun'un önceki gün Suriye'deki İran'a yakın güçlerin kontrolüne geçtiği öğrenildi. Suriye'de etkin olan İran güçlerinin iki Türk gazeteciyi Türkiye ile pazarlık konusu yapmaya başladığı belirtildi.
Rotahaber'in güvenilir kaynaklardan edindiği bilgiye göre iki Türk gazetecinin Türkiye'de yaşadığı öne sürülen İranlı rejim muhalifleriyle takas edilmeye çalışıldığı ifade ediliyor.
Başbakan Erdoğan'ın Güney Kore dönüşünde uğrayacağı Tahran'da bu konunun İran tarafından gündeme getirilmesi bekleniyor.
Suriye'deki İran güçlerinin Türk gazetecileri İran'a götürmedikleri, güvenli bir yerde tuttukları belirtiliyor. Adem Özköse ve Hamit Coşkun'un sağlıklarının yerinde olduğu ve endişe verici herhangi bir durumun bulunmadığı öğrinildi.
Rotahaber.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.