Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Turizm merkezi Halfeti yolları açılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Turizm merkezi Halfeti yolları açılıyor

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti İlçesi’nde 2 ayrı bulvar, kilitli parke taşı döşeme ve bozuk yollarda reglaj çalışmalarına devam ediyor.

HALFETİ’DE 2 YENİ BULVAR YAPILIYOR

 

Biri, Argıl Mahallesi’nde Argıl Bulvarı diğeri ise Yeni Halfeti’de Halfeti Bulvarı ismi verilen 2 ayrı bulvarda çalışmalara ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, ayrıca Halfeti’de okul yollarını da çamur ve çukurdan kurtarıyor.

 

21 metre genişliğinde 1.100 metre uzunluğunda yapılan bulvarda 2’şer metre sağ ve solda kaldırım bırakılırken 1,5 metre genişliğinde ise orta refüje yer veriliyor. Toplam 42 bin metrekarelik bir alana beton parke, kaldırım çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışma sayesinde kullanılamaz hale gelen yolları yayaların ve araçların kullanımına elverişli hale getirecek.

 

BOZUK MAHALLE YOLLARI VE OKUL YOLLARINDA REGLAJ

 

Halfeti-Mizgevri-Bozok Mahalleri arasındaki yollarda reglaj çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İlçe Koordinatörlüğü okul yollarında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Özverili çalışan ekiplere teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'nın daha yaşanabilir olması için il genelinde Büyükşehir'in mesai kavramı gözetmeden çalıştığını söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.