Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/bb4026a395eda2b3ad783930dd9999bb.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Turgut Özal parkında halkın istediği oldu VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Turgut Özal parkında halkın istediği oldu VİDEO

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Turgut Özal Parkı'na vatandaşın talebi doğrultusunda okuma salonu açacaklarını belirterek, "Halkımız ve vatandaşlarımız ne isterse biz onu yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Güvenç, Ulubatlı Mahallesi'nde bulunan Turgut Özal Parkı'nda inceleme bulundu yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnceleme sırasında çevre sakinleri Başkan Güvenç'in yanına gelerek sohbet etti, taleplerini söyledi.

 

Başkan Güvenç vatandaşın talebini dinledikten sonra ilgili birimleri arayarak parka kafeterya yerine okuma salonu yapılması için talimat verdi.

 

İncelemenin ardından açıklama yapan Başkan Güvenç, Şanlıurfa'da yapılan her hizmette vatandaşın talebinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

 

Halkın her isteğini dikkate aldıklarını ve bu doğrultuda hizmet çalışması yaptıklarını vurgulayan Güvenç, "Turgut Özal Parkı'nda vatandaşlara birlikte burada kütüphane yapılması hakkında taleplerini dinledik. Büyükşehir Bünyesinde bu bölgede kafeterya yapmaya düşündük. Mahallede yaşayan insanlarımızın daha rahat yürüyüş ve kitap okuyabileceği bir alan yapma konusunda ortak bir kararımız oldu. Halkımız ve vatandaşlarımız ne isterse biz onu yapmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya, ise vatandaşın talebini geri çevirmediği için Başkan Güvenç'e teşekkür ederek, "Sağolsun Sayın Celalettin Güvenç Başkanımız bizi ziyaret ederek park yerine geldi. Mahalle sakinleri ile park hakkında istişare ederek burada okuma salonu yapılması hakkında karar aldık. Başkanımız Celalettin Güvenç'e göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.