Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tunceli Valiliği bazı yolları ulaşıma kapattı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tunceli Valiliği bazı yolları ulaşıma kapattı

Gündem

Tunceli Valiliği, Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Pülümür Karayollarını, yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit, silahlı saldırı ve benzeri eylemlerin engellenmesi amacıyla kapattı.

Tunceli Valiliği, Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Pülümür Karayollarını, PKK tarafından yapılan yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit, silahlı saldırı ve benzeri eylemlerin engellenmesi amacıyla 3 gün trafiğe kapattı.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, “Valiliğimizce, İlimizde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, vatandaşlarımızın her türlü terör eylemlerinden korunması amacıyla, emniyet ve asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbir alınmaktadır. Bu kapsamda; Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Pülümür Karayollarında terör örgütü mensuplarınca yapılan yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit, silahlı saldırı ve benzeri eylemlerin engellenmesi amacıyla; Tunceli-Pülümür, Tunceli-Ovacık Karayolları, 15 Eylül 2015 günü saat 05.00'den, 18 Eylül 2015 günü saat 05.00'e kadar trafiğe kapatılmıştır.“ denildi.

Valilikten yapılan açıklamanın devamında, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından belirtilen tarihler arasında alternatif yol güzergahlarını kullanmaları tavsiye edildi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.