Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TSK'dan "Necdet Özel" açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TSK'dan "Necdet Özel" açıklaması

Gündem

TSK, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in, IŞİD'e karşı kurulan koalisyonun Washington'da yapacağı toplantıya katılmamasıyla ilgili açıklama yayımladı.

 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in, ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey'in toplantı davetine katılamaması ile ilgili olarak Türk Silahlı Kuvvetleri bir açıklama yayımladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sayın Martin E. Dempsey'in yaptığı toplantı davetine katılamamasına yanlış anlamlar yüklendiği görülmektedir. Konu ile ilgili yapılan yorumlar gerçek dışı olup, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, meslektaş ve mevkidaşı ile yaptığı telefon görüşmesinde durumu izah etmiş ve gerekli mutabakat sağlanarak toplantıya Genelkurmay Harekât Başkanının katılması kararlaştırılmıştır. Ayrıca bugüne kadar bölgemizdeki gelişmelerle ilgili olarak değişik ülkelerde yapılan aynı kapsamdaki toplantılara Genelkurmay Harekât Başkanı iştirak etmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Önceki gün ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey’nin IŞİD’e karşı kurulan küresel koalisyonu konuşmak üzere Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’i Washington’a davet ettiği ancak Özel’in davete yoğun programından dolayı katılmayacağı öğrenilmişti.

ABD’nin ev sahipliğini yaptığı toplantı 14 Ekim’de, Andrews Hava Üssü’nde tüm gün sürecek bir toplantı yapılacak. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.