Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Travel Turkey 2013 İzmir Turizm Fuarında Şanlıurfa’ya yoğun ilgi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Travel Turkey 2013 İzmir Turizm Fuarında Şanlıurfa’ya yoğun ilgi

Gündem

Bu yıl yedincisi düzenlenen Travel Turkey 2013 İzmir turizm fuarında Şanlıurfa standı büyük ilgi gördü.

Şanlıurfa Valiliği Koordinasyonunda katılım sağlanan FuardaKültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da Şanlıurfa standını ziyaret etti. Müsteşar Özgür Özaslan Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa’nın mozaik destinasyonu olacağını, Göbeklitepe’ye gerekli önemi verdiklerini ve daha da önem vereceklerini ifade etti.

Gerçekleşen stant ziyaretinde Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve Bölge Yürütme Kurulu Üyelerini tanıtımına katkı sağlanması ve yeni destinasyonların oluşturulması için Şanlıurfa'ya davet etti. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise bu daveti kabul ederek Şubat ay'ında ekibiyle birlikte Şanlıurfa'ya bir ziyaret gerçekleştireceğinin sözünü verdi.

 

Kültür Turizm Müdürlüğü, Şanlıurfa Belediyesi, Ticaret ve SanayiOdası, Kalkınma ajansı ve ŞURKAV yetkilileri standı ziyaret eden TÜRSAB Başkanı sayın Başaran Ulusoy'a ve Kültür Ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özcan Özarslan'a teşekkür ettiler.

 

Travel Turkey 2013 İzmir turizm fuarındaki Şanlıurfa standına Kültür Turizm Müdürvekili Hakan Kutluhan, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa Belediyesi Kültür Müdürü Necmi Karadağ,Karacadağ Kalkınma Ajansı’ndan Emin Gitmez ve ŞURKAV temsilcisi katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.