Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Toz bulutu altındaki Kobani'de çatışma sesleri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Toz bulutu altındaki Kobani'de çatışma sesleri

Gündem

Günlerdir IŞİD ile YPG güçleri arasında yoğun çatışmalara sahne olan Kobani'de kentin üstünü kaplayan toz bulutuna rağmen çatışmaların devam ettiği görüldü.

 Şanlıurfa ve ilçelerini etkisi altına alan yoğun toz bulutu, sınır bölgesini de olumsuz etkiliyor. Toz bulutunun, günlerdir IŞİD ile YPG güçleri arasında yoğun çatışmalara sahne olan Suriye’ye bağlı Kobani kentini de etkisi altına aldığı görüldü.

Görüş mesafesinin 50 metre olduğu sınır bölgesinde toz bulutu içinde kaybolan Kobani kentinin batı bölgesinde şiddetli çatışma sesleri duyulmaya devam etti.

Uzun namlulu silah sesleri ve top seslerinin ara ara devam ettiği kente toz bulutu nedeniyle hava bombardımanı olmadı. Kobani’de yaşanan çatışmaları görüntülemek için sınıra yakın tepeye gelen basın mensupları toz bulutundan dolayı görüntü almakta zorlandı.

Güvenlik güçleri, yoğun toz bulutu nedeniyle sınırda güvenlik önlemleri ve devriyelerin arttırdığı görülürken Kobani’yi tam karşıdan gören hakim tepelere konuşlanan tanklar yerinde hazır bekletildi.

Kentin birçok bölgesini ele geçiren IŞİD, günlerdir Mürşitpınar Sınır Kapısını ele geçirmek için şiddetli saldırılar düzenliyor. IŞİD’in Mürşitpınar Sınır Kapısını ele geçirme girişimlerini koalisyon uçaklarının düzenlediği hava bombardımanın önlediği ifade edildi. (Osman Gülebak - İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.