Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Toplu taşımada klima azabı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Toplu taşımada klima azabı

Gündem

Hava sıcaklığının 42 dereceye ulaştığı Şanlıurfa'da toplu taşıma veren Belsan'a ait otobüs ve Özel Halk Otobüslerinin klimaları çalıştırmamaları tepkilere yol açıyor.

Şanlıurfa'da toplu taşıma veren Belsan'a ait otobüs ve Özel Halk Otobüslerinin klimaları çalıştırmamaları tepkilere yol açıyor.

Sitemize şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, şehir içi yolculukta yazın verdiği sıcaklarlar adeta çile çektiklerini ifade ettiler.

Şehir içi yolculuk yapan vatandaşlar, otobüsler klimalarının çalıştırılmadığını, şoföre nedenini sorduklarını, "Arızalı" "şikayet edin" gibi cevaplar veriyorlar, yetkililer önlem alsın diye sitemlerini belirttiler.
Vatandaşlar; "Şanlıurfa blediyesi yeni aldığı otobüslerle daha rahat yolculuk yapacaklarını belirttiler. Ancak bu otobüslerde klimalarını çalıştırmıyoarl. Hız yapıyoarla ve balık istifi gibi yolcu taşıyorlar. Yetkililerin bir an önce bu konuya el atmalarını bekliyoruz" dediler.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.