Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TOKİ SPOR KOMPLEKSİ YENİLENİYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TOKİ SPOR KOMPLEKSİ YENİLENİYOR

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi’nde Batıkent (TOKİ)’de Eyyüp Cenap Gülpınar Parkı’nda yer alan spor kompleksini yeniliyor.

Tadilat çalışmaları kapsamında alandaki spor aletleri gruplarını gözden geçiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri; basketbol ve voleybol sahalarındaki potaları ve fileleri onardı.

Tadilat çalışmalarına devam edecek olan ekipler, bu kapsamda gençlerin oyun oynarken sahalarda yaralanmamaları için önümüzdeki günlerde kauçuk zemin ile kaplamayı planlıyor.

Spor Kompleksinde yaşanan değişimlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür eden TOKİ sakinleri ve gençler, “Daha önceden sahalarımız ve potalar iyi durumda değildi. Ancak Celalettin Güvenç Başkanımız bize bu sahaları yaptı, teşekkür ediyoruz” dediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.