Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Today's Zaman yazarının U dönüşü fena yakalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Today's Zaman yazarının U dönüşü fena yakalandı

Gündem

Taksim ve 1 Mayıs üzerinden hükümeti suçlamaya çalışan Today's Zaman yazarı Mahir Zeynalov, Twitter'da öyle bir cevapla karşılaştı ki...

17 Aralık operasyonu sonrasında kışkırtıcı tutumuyla, iftira ve yalanlarıyla adından söz ettiren Today's Zaman yazarı Mahir Zeynalov, attığı 1 Mayıs twitine gelen bir cevap karşısında neye uğradığını şaşırdı.İstanbul Valiliği'nin Taksim'de kutlamalara izin verilmeyeceğini, kutlamalar için Yenikapı'daki devasa meydanın kullanılabileceğini açıkladı.
Bu açıklamanın ardından Mahir Zeynalov bir twit atarak şu ifadeleri kullandı: "Hangi gerekçeyle 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılmasına izin verilmez. Derdiniz gerilimse o başka."
"ABİ NE SAĞLAM DÖNEKSİNİZ YAHU"
Zeynalov'a cevap ise hiç beklemediği bir yerden geldi. Bir Twitter kullanıcısı Zeynalov'un geçtiğimiz yıl 1 Mayıs'ta attığı twiti göstererek "abi ne sağlam döneksiniz yahu" dedi.
Mahir Zeynalov geçtiğimiz yıl 1 Mayıs'ta attığı twitte "Başbakan doğru diyor, 1 Mayıs kutlamasını 30 yıl sonra ilk kez yasallaştıran AK Parti iktidarı. Şimdi ne diretiyorsunuz Taksim diye" ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE O TWİTLER:

TÜRKİYE'Yİ EL KAİDE'YE DESTEK VERİYORMUŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTIĞI İDDİA EDİLİYORDU

Zeynalov'un, 17 Aralık'tan sonra Türkiye aleyhine çalıştığı iddia edilmiş, Türkiye'nin el Kaide'ye destek verdiği izlenimini dünyaya yaymaya çalıştığı belirtilmişti.
Öte yandan Zeynalov hakkında Zaman, Bugün ve Hürriyet gazetelerinde "Erdoğan'ı eleştiren tweet attı, sınırdışı edildi" başlıklı haberler yapılmıştı.
TWİT YÜZÜNDEN SINIRDIŞI EDİLDİ DEDİLER, YALAN ÇIKTI
Ancak bir süre sonra Emniyet'ten açıklama gelmiş, Azerbaycan vatandaşı olan Zeynalov'un Türkiye'de oturma izni dolduğu, kendisinin basın kartı da bulunmadığı, bu nedenle ülkeyi terketmek zorunda kaldığı ortaya çıkmıştı.
Kaynak: stargazete.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.