Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TML Mezunları Derneği’nin Bu Ayki Konuğu Fakıbaba’ydı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TML Mezunları Derneği’nin Bu Ayki Konuğu Fakıbaba’ydı

Gündem

Ticaret Meslek Lisesi(TML) Mezunları Derneği’nin aylık periyotlarda düzenlediği toplantıya konuk olan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, gençlerle kahvaltılı söyleşi yaptı.


Balıklıgöl’de Büyük Mağara’da düzenlenen toplantıda, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini gençlerle tartışan Fakıbaba, 8 yılda yaptıkları hizmetlerinin yanı sıra 2012 yılı içerisinde hayata geçirmeyi planladığı çalışmalarını anlattı.
Ticaret Meslek Lisesi(TML) Mezunları Derneği Başkanı Niyazi Kocadağ, TML Mezunları Derneği Kadın Kolları Başkanı Tuba Güzeller ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle kentteki eksiklikler hakkında söyleşi yapan Fakıbaba, birlikte neler yapılacağı konusunda da görüş alış verişinde bulundu. Fakıbaba, gençlerin görüş ve önerilerini bir bir not aldı.
Ticaret Meslek Lisesi(TML) Mezunları Derneği Başkanı Niyazi Kocadağ, davetlerini kırmayıp Pazar sabahını kendileri ayıran Başkan Fakıbaba’ya gerek şahsı gerekse de dernek üyeleri adına teşekkür ettiğini söyledi.
Tatil günü olmasına rağmen Pazar sabahını bu kez gençlere ayırmaktan oldukça memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Fakıbaba, toplantının oldukça faydalı geçtiğini kaydetti.
Gençlerle gerçekleştirilen kahvaltılı buluşma, Büyük Mağara’nın önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.