Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tır üst geçide takılınca
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tır üst geçide takılınca

Gündem

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, seyir halindeki TIR üst geçidin altına sıkıştı. Üst geçide sıkışan TIR yüzünden trafik alt üst oldu.

TIR’ı sıkıştığı yerden çıkartmak için uzun süre uğraşan kurtarma ve polisler ekipleri başarılı olamayınca, lastiklerin havası indirildi.



Şanlıurfa-Mardin istikametine seyreden 34 EA 1695 ile 34 EA 4760 plakalı TIR sürücüleri, İlçenin Dörtyol mevkisinde bulunan üst geçidin yüksekliğini hesaplamadan altından geçmeye çalıştı. Yüksekliği hesaplayamayan TIR sürücüleri, Üst geçide takılan TIR’larını kurtarmak için Polislerden yardım istedi. Sıkışan TIR’ı kurtarmak için uzun süre uğraş veren kurtarma ve polis ekipleri, TIR’ı sıkıştığı yerden kurtarmayı başaramadı. Son çare olarak lastikleri indirilen TIR, saatler sonra üst geçidin altından çıkartıldı. Kilometrelerce uzun kuyruklar oluşan yolda sürücüler isyan etti.



Dörtyol mevkisi esnafları, aynı yerde yüksek araçların sık sık üst geçide takıldığını belirtti ve önlem alınmasını istedi.



Haber: Mustafa Çapanak / Kanalurfa


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.