Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ticaret Borsası ve Esnaf'tan Müdür Tipioğlu'na tebrik ziyareti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ticaret Borsası ve Esnaf'tan Müdür Tipioğlu'na tebrik ziyareti

Gündem

 Polis teşkilatının 173.yıl dolayısıyla Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu makamda tebrikleri kabul etti. Yeniden güven kazanarak seçilen Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, yönetimi ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şefik Bakay ile STK temsilcileri ziyaret etti.

 Polis teşkilatının 173.yıl kutlamaları düzenlenen törenle yapıldı .Sabah Şehitlik alanında çelenklerin konulmasının ardından Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu makamda tebrikleri kabul etti. Şanlıurfa'da, 10 Nisan Polis Teşkilatının 173. Yıl kutlamaları devam ederken Il emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'na ziyaretler sürüyor.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şefik Bakay, Şoförler odası Başkanı Mahmut Alkan ve bazı STK temsilcisi Emniyet Müdürünü bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar. STK Başkanları ile bir araya gelen Müdür Tipioğlu teşekkürlerini iletti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.