Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Temizlik ve Park Bahçe İşçileriyle Kahvaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Temizlik ve Park Bahçe İşçileriyle Kahvaltı

Gündem

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Eyyübiye Bölgesi’nde görev yapan Temizlik İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü’nde hizmetli personellerle kahvaltıda bir araya geldi.


Eyüp Peygamber Makamı Taziye Evi’nde gerçekleştirilen kahvaltıda Eyyübiye Bölgesi’nde yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında karşılıklı fikir alış verişi yapıldı.
Bu tür toplantıları rutin olarak değerlendiren Başkan Fakıbaba, “Genelde iki üç ayda biz zaten bölge bölge bu toplantıları yapıyoruz. Eyyübiye Bölgesi’nde çalışan park bahçe ve temizlik de toplam çalışan 114 arkadaşımız var. Onlarla toplanıp sohbet ettik. Problemlerini dinledik, halkın şikâyetlerini onlara ilettim, hakikatten güzel bir toplantı oldu. Bu toplantıları sık sık yapıyoruz. Hiç olmazsa nerde hataları var onları görebiliyorlar. Tarafımızdan onlara bildirilmiş oluyor. Özellikle çalışmalarından dolayı başta müdür arkadaşlarım olmak üzere bütün emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.