Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tatlıses'in dönüş tarihi belli oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tatlıses'in dönüş tarihi belli oldu

Gündem

8 Nisan’dan beri Almanya Murnau’daki klinikte fizik tedavi gören İbrahim Tatlıses'im Türkiye'ye dönüş tarihi belli oldu.

14Mart’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu sol tarafı tutmayan İbrahimTatlıses 8 Nisan’dan beri Almanya Murnau’daki klinikte fizik tedavi görüyor. Yapılan tedavilere hızlı cevap veren Tatlıses’ten sevindirici haber geldi. Yüzündeki felci yüzde 80 oranında yenen ünlü sanatçı dün doktorlarının yardımı olmadan tek başına yürümeye başladı.

HAZİRANIN İLK HAFTASI DÖNECEK

Tatlıses, hastane etrafındaki koşu parkurunda 12 dakika tek başına yürüyerek hemdoktorlarını hemde ailesini şaşırttı. 25 günlük bir fizik tedavinin uygulanacağı Tatlıses’in haziran ayının ilk haftasında Türkiye’ye döneceği de söylendi. Bu arada Tatlıses’in hastalığının bir an önce geçmesini bekleyen hayranları sanatçı için özel bir beste yaptı. Sanal ortamda en çok tıklanan şarkı Tatlıses’in en büyük moral kaynağı.
BUGÜN


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.