Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tarsus'taki kazada 2 küçük kardeş hayatını kaybetti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tarsus'taki kazada 2 küçük kardeş hayatını kaybetti

Gündem

Mersin'in Tarsus İlçesinde meydana gelen trafik kazasında kardeş olan 2 çocuk hayatını kaybetti, anne ve baba ise hafif yaralandı.

TEM Otoyolu Pozantı Tarsus istikametinde meydana gelen trafik kazasında kardeş olan 2 çocuk hayatını kaybetti, anne ve baba ise hafif yaralandı.

Edinilen bilgilere göre TEM Otoyolu Pozantı Tarsus istikametinde giden Turan Tomak’ın yönetimindeki 31 B 3022 plakalı otomobil, havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle yolun sağında bulunan bariyerlere çarparak kaza yaptı.

Meydana gelen kaza sonucu 4 yaşındaki Ender Tomak olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Turan Tomak (32) ve eşi Ayşe Tomak (28) kazayı hafif yaralarla atlatırken 1 yaşındaki kızları Şevval Tomak ise başına aldığı darbe ile yaralanmıştı.

Ambulansla Tarsus Devlet Hastanesine sevk edilen küçük Şevval, acil servisteki müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük Şevval kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatlarını kaybeden 2 kardeşin cenazesi defnedilmek üzere memleketleri Hatay'a gönderildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.