Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tarsus'ta trafik polislerine kameralı sistem
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tarsus'ta trafik polislerine kameralı sistem

Gündem

Tüm yurtta uygulanmaya başlayan yaka kamera uygulaması Mersin'in Tarsus İlçesinde trafik ekiplerince uygulanmaya başladı.

MERSİN - Tarsus Bölge Trafik Denetleme ve Büro Amiri Davut Dönmez ile komiser yardımcısı Fatih Uyanık ve bazı polis memurlarının bu konuda bilgilendirilmesinden sonra uygulamaya başlandı.

Kameralı sistemi seminerde servis aracı sürücülerine anlatan Tarsus Bölge Trafik Denetleme ve Büro Amiri Davut Dönmez, bundan sonra trafik ekiplerinin görev anında apoletlerine bir kamera takılacağını, böylece görev anında meydana gelebilecek bir olumsuzluğun da kamerada kayıt altına alınacağını ve olumsuzluk halinde kayıtların inceleneceğini söyledi.

Yeni sistem bazı olumsuz konuların meydana gelmesinde caydırıcı olacağı gibi, olay anında da iki tarafın şahitliğini yapacağı belirtiliyor. (A. Hakim Kurt - İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.