Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tarsus'ta kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tarsus'ta kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Gündem

Tarsus'ta orta refüjü aşarak karşı yola geçtiği iddia edilen kamyonetin çarptığı motosiklet üzerinde bulunan 2 kişiden biri hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinden Adana istikametine gitmekte olan bir kamyonet, iddiaya göre orta refüjden karşı yola geçti. Karşı yola geçen kamyonetin çarptığı motosiklet üzerinde bulunan 2 kişiden biri hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay Yunusoğlu Mahallesi yakınlarında D-400 Karayolunda meydana geldi. Tarsus’tan Adana istikametine gitmekte olan A. A.'nın yönetimindeki 33 FH 061 plakalı kamyonet, iddiaya göre orta refüjden karşı yola geçti.

Yolun karşısına geçen kamyonet Yenice -Tarsus istikametine seyir halinde olan ve üzerinde iki kişinin bulunduğu Motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucu motosiklet sürücüsü Fatih Altunkanat (31) ve amcasının kızı olduğu öğrenilen Büşra Altunkanat (18) üzerinde bulundukları motosikletten yola savruldular.

Kazada Fatih Altunkanat olay yerinde hayatını kaybederken, Büşra Altunkanat ise ağır yaralandı.

Ağır yaralanan Büşra Altunkanat ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden Fatih Altunkanat’ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.