Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Taraf Hükümete Maneşetten çattı!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Taraf Hükümete Maneşetten çattı!

Gündem

 

Çok konuşulacak manşet..
YAŞ tolantıları dün sona erdi ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunulan komuta kademesi listesi onaylandı. Böylelikle TSK'nın tepesindeki beşli belli oldu.

TUTUKLU 14 GENERALE BİR YIL GÖREV UZATMA YAŞ'ta merakla beklenen konulardan birisi de Balyoz tutuklusu 14 General'in durumuydu. Çıkan karar ise bu generallerin görev sürelerinin bir yıl uzatılması oldu.

KALYONCU PAŞA Bir diğer sürpriz ise Bekir Kalyoncu'nun Jandarma Genel Komutanı olmasıydı. Karargah evleri soruşturmasına adı karışan Kalyoncu'nun 'Özel Harekat İnfaz Timi kurulmasını emreden kişi' olarak tutanaklarda adının geçmesiydi.

DİKLENDİ AMA DİK DURAMADI İşte bu sürpriz gelişmeleri manşetine taşıyan Taraf Gazetesi Başbakan Erdoğan'ı kızdıracak bir manşet attı: DİKLENDİ AMA DİK DURAMADI..
Bu manşet akıllara, Başbakan Erdoğan'ın kriz zamanlarında izlediği stratejilerde ifade ettiği cümleye gönderme yapıyordu: 'Dik duracağız ama diklenmeyeceğiz'
12 Haziran genel seçimleri sonrası 'helalleşme' adımı atan Başbakan Erdoğan, medyaya açtığı davaların büyük bir kısmını geri çekmişti. Erdoğan'ın geri çektiği davalardan birisi de Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın 'Kof kabadayılık' başlıklı yazına açtığı davaydı.

ÇOK KONUŞULACAK MANŞET
Taraf Gazetesi'nin YAŞ kararları sonrası attığı 'DİKLENDİ AMA DİK DURAMADI' manşeti 'PAŞASININ BAŞBAKANI' manşeti gibi çok konuşulacağa benziyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.